Langsung ke konten utama

BetOnChart: een veilig model voor gokken

 BetOnChart is een platform voor sportweddenschappen, waarbij het resultaat van een wedstrijd net zo belangrijk is als het proces zelf. De inzet is voor acties die in enkele ogenblikken plaatsvinden: een strike-on-goal (scoren / nee), pass-out, vrije schop, alles wat kan plaatsvinden in de sportarena. En hoewel we het vooral over voetbal hebben, is het platform niet alleen voor hem.Ook gebruikt de site Ethereum-blok, dat is ontworpen om spelers te beschermen tegen fraude en andere illegale activiteiten, zoals het stelen van hun geld op het platform. Maar juist de bijzonderheden van de game beschermen tegen vele factoren, die we in het huidige deel van de review zullen bespreken. 

De charmes en nadelen van opwinding in wereldsporten

En dus, nadat we eerder iets over gokken hadden gezegd, gaan we naar hun oudste vertegenwoordiger - om op sport te wedden. Dit soort gokken is heel eenvoudig: dat is waarom het als eerste verscheen en tot op de dag van vandaag populair blijft. Bovendien kan met zekerheid worden gesteld dat de belangstelling voor sportweddenschappen alleen maar toeneemt. In oude boeken merken we vaak dat de hoofdpersonages proberen geld te verdienen aan paardenraces en dit eindigt. Maar in de moderne wereld is het bereik van mogelijke soorten weddenschappen op sport veel groter, zodat iedereen iets voor de ziel zal vinden. Als je bijvoorbeeld een voetbalfan bent, doe je over het algemeen niet de moeite - voetbalweddenschappen zijn bijna het populairst. Maar tegelijkertijd kunnen fans van hockey, tennis, rugby, wintersport en zelfs schaken zich zo'n luxe veroorloven als een gok om de uitkomst te voorspellen. Moderne gokplatforms bieden zelfs kansen voor fans van eSports - de meest populaire services bieden een dergelijke mogelijkheid, omdat de concurrentie van gamers al lang buiten hun beperkte interactiecirkel ligt.

 Niettemin, voetbal - dit is racen, poker en de loterij van de eenentwintigste eeuw. Hij trekt miljoenen kijkers naar de tv-schermen over de hele wereld. Zelfs degenen die geen voetbal verdienen, realiseren het hele entertainment van deze game. En als je een beetje geld in het team steekt, geloof me, het zal je niet van de tv afscheuren of zelfs maar een tekstvertaling - het zal zo belangrijk voor je worden, zelfs als het niet je hele leven op het spel staat. Daarom, als je de volgende keer dat je een speler veroordeelt voor zijn gokken, eerst je hand proberen.Niettemin, voor sportweddenschappen zijn sommige negatieve manifestaties kenmerkend. Maar zoals altijd kan het block-platform ze repareren. Het is opmerkelijk dat deze keer de doorslaggevende factor niet de technologie zelf zal zijn, hoewel het een belangrijke rol speelt, en het concept van het platform dat BetOnChart vertegenwoordigt.

Voorspellers overboord

Een van de dingen die de gokwereld ernstig vergiftigt, zijn oplichters. Wat niet degenen die de winst niet betalen, maar degenen die ze beloven. Zelfs nu kun je Google het juiste verzoek indienen en veel suggesties krijgen over het voorspellen van de uitkomst van het spel door de 'expert' of iemand die weet heeft van het resultaat van de mythische 'bron'. Dit alles, natuurlijk, leugens. Zulke mensen werken simpelweg volgens het schema van risicospreiding - voor sommigen zeggen ze één resultaat, voor anderen, een ander. Als gevolg hiervan beschouwt de helft van de klanten hun voorspeller als een charlatan, maar de andere helft is een echte goeroe die in staat is om gebeurtenissen vooraf te gaan.  

 Maar met BetOnChart werkt deze tactiek niet. Kijkend naar de details van het spel, zal niemand het goed met je eens zijn om voorspellingen te doen van wat er in de volgende seconde zal gebeuren. Het probleem van die mensen die geloven dat de uitkomst kan worden voorzien, zal dus worden opgelost: zelfs degenen die dit kunnen doen, zijn niet in staat om te bepalen welke actie de speler het komende moment zal ondernemen en welke gevolgen dit zal hebben. Ongeacht hoe we het gedrag van de bal op het veld proberen te voorspellen, het lijkt nog steeds meer op dobbelstenen.In feite zal zelfs het concept van matchfixing worden geëlimineerd, maar we zullen u hierover en nog veel meer vertellen in het tweede deel van onze recensie, die ook niet de laatste zal zijn. Er wachten nog veel interessante dingen op je. Wordt vervolgd! 

 Raadpleeg de onderstaande link voor meer informatie: 

 WEBSITE | TELEGRAM | INSTAGRAM | YOUTUBE | TWITTER | REDDIT | MEDIUM > | ANN THREAD | WHITEPAPER | VIDEO EXPLAINER  

Auteur: malik almughni

Profiellink: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1977507

ETH: 0xD7Ed8a024fE280832CC9DF0688069CE60695595d
 

Komentar

Postingan populer dari blog ini

WDX Decentralized Exchange - Savoir comment WeiDex fonctionne avec un exemple

 L'idée centrale de l'échange décentralisé est la suppression du tiers et aucune donnée personnelle telle que le courrier électronique, le nom ou le numéro d'identification ne doit être collectée. Toute la logique est tenue par le contrat intelligent. Par conséquent, seuls les utilisateurs ont tendance à contrôler leurs actifs, rendant ainsi l'erreur humaine impossible. weiDex prend en charge tous les jetons basés sur Ethereum et d'ici la fin de l'année, nous prendrons également en charge les jetons basés sur Neo.WIeDex est un marché exceptionnel dont on n'a pas vraiment besoin pour qu'une troisième partie détienne l'assistance du client. En fait, les transactions se produisent juste derrière l'utilisateur (par rapport à l'autre) via un processus automatique appelé contrat intelligent. Nous sommes une télécommande débloquée entièrement fonctionnelle (DEX). Il garantit une sécurité maximale, une transparence totale et une logique source opti

ONECHAIN ​​- Cryptocurrency Has Many Interesting Features

Lots of Cryptocurrency are developed and developed to make them Cryptocurrency famous and many big whales invest their funds into the Cryptocurrency. The most desirable Cryptocurrency is Bitcoin. Bitcoin is an altcoin that is the source of many of its Cryptocurrency. In my analysis fundamentally so many Cryptocurrency which have so interesting product. However, it has a little feature in their platform. I have found a new Cryptocurrency with very good fundamentals and its platform has many interesting and very useful features for trading, comunity, personal wallet and fast transactions. The name Cryptocurrency is ONECHAIN. WHAT IS ONECHAIN? ONECHAIN is a new and very unique Cryptocurrency because Cryptocurrency has an application platform that stores many interesting features and is very useful for users. WHY ONECHAIN ​​INTERESTING? ONECHAIN has  4 basic features of the ONE Dapps aplkation platform . This application has 4 very interesting features and platform owned by ONECH

Datablockchain - Het samenvoegen van Big Data, AI en Blockchain

Datablockchain Het samenvoegen van Big Data, AI en Blockchain DataBlockChain.io is een revolutionair gegevensplatform dat de manier verstoort waarop bedrijven en particulieren premiumgegevens verzamelen. Ons product zal gegevens democratiseren, waardoor het gemakkelijker beschikbaar en goedkoper is dan de huidige methoden voor gegevensverzameling en -controle. Het resultaat is dat klanten op een kosteneffectieve en transparante manier toegang hebben tot specifieke gegevenssets en precies datgene verzamelen wat ze nodig hebben zonder te betalen voor externe gegevens. We zullen onze eigen bedrijfsgegevens samenvoegen met veel van 's werelds grootste databases, variërend van overheidsgegevens, branchespecifieke gegevens, stembeschrijvingen, zakelijke gegevens, vastgoedgegevens, kredietbureaugegevens, enz. Om een ​​uitgebreid scala aan datasets te creëren die waardevol zijn voor individuen en bedrijven die zowel klanten willen aantrekken als behouden. Als gevolg van ons platform, a